topbg

 Om os

I 2016 startede vi, Kaj Sixhøj og Anni Kristensen virksomheden AK2 Byggerådgivning ApS. Kaj har i mange år drevet egen virksomhed i samme branche og ønskede, at komme tilbage til det med, at selv at have "fingrene i kagedåsen" og komme ud og have kundekontakten igen. Derfor startede han AK2 i fællesskab med Anni Kristensen som har en del års erfaring som teknisk assistent og bogholder og nu også kan tilbyde brandrådgivning.

 

Ved indgangen til 2019 udvidede vi firmaet med yderligere to partnere: Bygningsingeniør Peter Skaarup Bæk, og bygningsingeniør Lene Brogaard der begge har ca. 10 års relevant ingeniør- og rådgivererfaring og ligeledes begge har været tilknyttet virksomheden tidligere.

 

Vi kan alle fire via vores erfaring og gode kendskab til branchen, give den bedste rådgivning og service til vores kunder. Vores firma er beliggende i den skønne by Bjerringbro, hvor vi kan opfylde vores gode jyske værdier og jyske arbejdsmoral, som er en stor del af vores virksomhed.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Pr. 1 januar 2020 fusionerede vi med Sixhøj Rådgivning ApS og overtog en afdeling i Thisted og vi har nu 4 ansatte:

 

Bygningsingeniør Allan Larsen, som til dagligt sidder på kontoret i Thisted
Bygningsingeniør Magnus Horn Christiansen
Bygningsingeniør Masoud Haidari
Teknisk designer Pernille Lundø Nielsen

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vi har bygget vores virksomhed op fra nogle få nøgleord:
ÆRLIG - ORDENTLIG - NÆRVÆRENDE - FLEKSIBEL - ENGAGERET
Meningen med AK2 er, at vi gerne vil være en virksomhed med værdierne i orden. Det er derfor meget vigtigst for os, at have værdierne i højsædet i vores daglige arbejde i AK2. Det er meget vigtigt for os, at vi er med i alle processer i det daglige arbejde og har fingrene med i alt hvad der sker og på den måde føler vi, at vi kan give vores kunder den allerbedste oplevelse og service.